Burger zapiekany z tuńczyka z majonezem Wasabi

Burger zapiekany z tuńczyka z majonezem Wasabi
Otwarty Burger z tuńczyka z majonezem Wasabi może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 557 kalorii, 56g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz bułki na zakwasie, tuńczyk jakości sushi, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Steki z tuńczyka zapiekane z majonezem Wasabi-zielona cebula, Kanapki z łososiem z awokado-Wasabi, oraz Pieczarki Z Otwartą Twarzą-Szwajcarski Burger.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn