Burger Z Tuńczyka
Burger z tuńczykiem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 22g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z cytryny, stałe tuńczyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burger Z Tuńczyka, Wietnamski Burger Z Tuńczykiem, oraz Burger Tatar Z Tuńczyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce, połączyć tuńczyka, bułka tarta, i jajko, i lekko wymieszać.
Dodaj cebulę, seler, pieprz (jeśli używasz), sok z cytryny, chrzan, czosnek i pieprz, i ponownie wymieszaj. Uformuj mieszaninę na 4 paszteciki.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu i gotować paszteciki, pokryte, aż złoty kolor. Ostrożnie odwróć paszteciki i gotować drugą stronę przez 5 protokół. Zakończ pieczenie w piekarniku do uzyskania złotego koloru.