Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Black Bean-Corn Burger spróbować. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, szpinak dla niemowląt, kukurydzę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Burger wegetariański z czarnej fasoli i kukurydzy ze słodkimi ziemniakami, Black Bean Burger, oraz Black Bean Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, połączyć fasolę, kukurydza, bellpepper, bułka tarta, kolendra, białka jaj, chipotle, oregano i kminek.Formuj mieszaninę fasoli na cztery grube 3/4 cala. Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej 1 łyżkę oleju na średnim ogrzaniu. Gotować paszteciki, obracając raz, untilbrowned, 5 minut na stronę; removefrom patelni. W tej samej patelni, sauté spinachin pozostałych 1 łyżeczka oleju na średnim wysokimgrzać aż zwiędnie, 3 protokół; sezonz gałką muszkatołową i sól i świeżo zmielony czarny pieprz. W innej misce, mixavocado ze śmietaną i sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Kwaśna śmietana
Białka Jaj
Olej Pieprzowy
Kolendra
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Gałka Muszkatołowa
Pieprz
Fasola
Kminek
Sok
Kukurydza
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Na spód każdej bułki ułożyć 1/4 ugotowanego szpinaku, następnie 1 burger i 1/4 awokado. Wierzch z drugą połówką bułki.