Burger Serowo-Bekonowy Pimiento

Burger Serowo-Bekonowy Pimiento
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj hamburgera z serem Pimiento. Ten przepis służy 4. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 82g białka, 159 g tłuszczu, oraz w sumie 1876 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, pomidor befsztyk, ogórek koperkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ser Pimiento Z Bekonem, Ser Pimiento z boczkiem, oraz Hamburgery Serowo-Bekonowe Pimiento dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić majonez, cayenne, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj czerwoną paprykę, Biały Cheddar i żółty Cheddar i delikatnie złożyć, aż połączone. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Ser CheddarBiały Ser Cheddar
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W międzyczasie rozgrzej grill do Wysokiej, aby bezpośrednio grillować. Podziel uchwyt ziemi na cztery równe części, po 6 uncji każda. Uformuj każdą porcję w 3/4-calowego burgera i zrób głęboką depresję w środku kciukiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posmaruj obie strony hamburgerów olejem i posyp obficie solą i pieprzem. Grill hamburgery na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i gotowane do pożądanej doneness, o 4 protokół z każdej strony dla średniej doneness. W ostatniej chwili gotowania umieść na każdym hamburgerze dolewkę mieszanki serowej i zamknij pokrywę grilla. Gotować, aż ser się właśnie stopi, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieścić hamburgery na bułki i góry z boczkiem, cebula, pomidory, ogórki i sałata w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn