Burger południowo-zachodni
Nigdy nie można mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj Southwest Burger. Za 1,67 dolara za porcję otrzymujesz danie główne dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 19 g białka , 28 g tłuszczu i łącznie 438 kalorii . 2 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup liście sałaty, mielony kmin, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 54% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy obejmują Frittata „Brinner” Sandwiches - Southwest Style , Southwest Egg Rolls with Cilantro Lime Pesto i Southwest Blt Crostini .
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. Rozdrobnij wołowinę i kiełbasę na mieszance; dobrze wymieszaj. Uformuj osiem kotletów.
Grilluj, pod przykryciem, na średnim ogniu przez 5 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160° i soki będą czyste. Na wierzch każdego burgera połóż plaster sera.
Grillować jeszcze przez 1–2 minuty lub do momentu, aż ser zacznie się topić.
Podawać w bułkach z sałatą, pomidorem, awokado i majonezem lub musztardą, jeśli wolisz.