Burger nadziewany serem i cebulą z grillowanym chutneyem pomidorowym i marynowanymi warzywami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj burgera nadziewanego serem i cebulą z grillowanym Chutney pomidorowym i marynowanymi warzywami. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1092 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka soku z cytryny, sera gloucester chive, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burger nadziewany bekonem, cebulą i serem, Burger nadziewany bekonem, cebulą i serem, oraz Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na chutney: rozgrzej grill na średnim ogniu.
Połówki pomidorów posmarować olejem z pestek winogron i ułożyć na grillu. Grilluj przez zaledwie 1 minutę, aby uzyskać char i zmiękczyć pomidory. Pomidory posiekać i dodać do miski. Wymieszać z szalotką, tymiankiem, pietruszką i czosnkiem.
Skropić w wystarczającej ilości oliwy z oliwek, aby zwilżyć mieszaninę. Doprawić solą.
Na hamburgera: w misce, zmiksować cebulę i wołowinę i doprawić solą. Nie przesadzaj, spowoduje to, że hamburgery będą zbyt mocno związane. Następnie porcja na 2 kulki, Utwórz kieszeń na środku każdej kulki i wypełnij każdą kulkę połową sera. Doprawić Na Zewnątrz piłek i pozostawić na 5 do 10 minut.
Warzywa: w misce wymieszaj olej, ocet, zioła i czosnek i dodaj warzywa. Pozostaw warzywa do marynowania przez 10 minut. Grilluj na średnim ogniu przez 2 do 3 minut z każdej strony. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Po odpoczynku hamburgery, pat każdy Burger mieszkanie do 1 przez 6-calowy patty. Grilluj na średnim ogniu około 6 minut z każdej strony. Ser powinien być nienaruszony, ale nie zaczyna wyciekać.
Grill bułki brioche tylko 1 minutę. Sok z cytryny wymieszać z majonezem.
Rozłóż cytrynowy majonez na dolnej połowie bułek, na górze z hamburgerami, niektóre chutney, rozdrobnione romaine, a następnie na górze bułek. (Łyżka chutney na hamburgera, pozostawiając płyn w misce.)
Podawać razem z grillowanymi warzywami.