Burger nadziewany serem i cebulą z grillowanym chutneyem pomidorowym i marynowanymi warzywami

Burger nadziewany serem i cebulą z grillowanym chutneyem pomidorowym i marynowanymi warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj burgera nadziewanego serem i cebulą z grillowanym Chutney pomidorowym i marynowanymi warzywami. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1092 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka soku z cytryny, sera gloucester chive, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burger nadziewany bekonem, cebulą i serem, Burger nadziewany bekonem, cebulą i serem, oraz Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na chutney: rozgrzej grill na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Połówki pomidorów posmarować olejem z pestek winogron i ułożyć na grillu. Grilluj przez zaledwie 1 minutę, aby uzyskać char i zmiękczyć pomidory. Pomidory posiekać i dodać do miski. Wymieszać z szalotką, tymiankiem, pietruszką i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Skropić w wystarczającej ilości oliwy z oliwek, aby zwilżyć mieszaninę. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Na hamburgera: w misce, zmiksować cebulę i wołowinę i doprawić solą. Nie przesadzaj, spowoduje to, że hamburgery będą zbyt mocno związane. Następnie porcja na 2 kulki, Utwórz kieszeń na środku każdej kulki i wypełnij każdą kulkę połową sera. Doprawić Na Zewnątrz piłek i pozostawić na 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Warzywa: w misce wymieszaj olej, ocet, zioła i czosnek i dodaj warzywa. Pozostaw warzywa do marynowania przez 10 minut. Grilluj na średnim ogniu przez 2 do 3 minut z każdej strony. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Po odpoczynku hamburgery, pat każdy Burger mieszkanie do 1 przez 6-calowy patty. Grilluj na średnim ogniu około 6 minut z każdej strony. Ser powinien być nienaruszony, ale nie zaczyna wyciekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Grill bułki brioche tylko 1 minutę. Sok z cytryny wymieszać z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka BriocheBułka Brioche
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Rozłóż cytrynowy majonez na dolnej połowie bułek, na górze z hamburgerami, niektóre chutney, rozdrobnione romaine, a następnie na górze bułek. (Łyżka chutney na hamburgera, pozostawiając płyn w misce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Podawać razem z grillowanymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 7 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Magazyn