Burger ' n Fries Pot Pie
Burger ' n Fries Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, mąkę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu o 8 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; dobrze odcedzić.
Mąkę posypać mieszanką wołową. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Pomidory wymieszać, podgrzać do wrzenia.
W zapiekance 1 1/2-ćwiartkowej rozprowadzić mieszaninę wołowiny.
Posypać serem. Ułóż mrożone ziemniaki równomiernie w jednej warstwie na wierzchu.
Piec odkryte około 20 minut lub do ziemniaków są złotobrązowe.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.