Burger Lover ' s Burger
Burger Lover ' s Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 3,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 608 kalorii, 36g białka, oraz 42g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, olej roślinny, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Burger miłośnika warzyw, Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, oraz Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami).
Instrukcje
Pewnego dnia wysuszyć steki: steki osuszyć papierowymi ręcznikami i równomiernie wcierać w obie strony sól koszerną.
Włożyć steki do plastikowej torebki i schłodzić w lodówce na noc.
Wyjmij steki z plastikowej torby i osusz je.
Pokroić mięso w kostkę 1 1/2 cala i zmielić je za pomocą maszynki do mięsa wyposażonej w matrycę 3/16 - lub 1/4-cala. Delikatnie uformować mielone mięso w 4 (3/4-cal-gruby) Burger paszteciki - każdy patty powinien być o 4 cale średnicy. Schłodzić hamburgery na wyłożonej papierem woskowym płycie, przykrytej, aż będą gotowe do grillowania.
W międzyczasie przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu: jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, otwórz otwory wentylacyjne na dnie grilla i zapal duży rozrusznik kominowy pełen węgla drzewnego (najlepiej twardego). Kiedy węgle są pokryte biało-szarym popiołem (około 20 do 30 minut później), rozłóż je na Dolnym stojaku grilla, pozostawiając przestrzeń na jednej stronie, która jest równa wielkości potrawy do grillowania, aby można ją było przenieść w przypadku rozbłysków. Przetestuj ciepło węgla drzewnego, trzymając rękę 5 cali nad węglami przez 3 do 4 sekund dla średniego ciepła. Jeśli węgiel drzewny jest zbyt gorący, nadal pozwól mu się palić, aż osiągnie średni poziom.
Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej wszystkie palniki na wysokim, przykrytym, przez 10 minut, a następnie dostosuj ciepło do średniego.
Grill bułki, ściąć boki w dół, na głównym ruszcie do grillowania, aż pojawią się ślady grilla, 30 sekund do 1 minuty.
Lekko posmarować olejem po jednej stronie każdego burgera i doprawić tę samą stronę świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Grill hamburgery, naoliwione i przyprawione stronie w dół, pokryte, aż ładnie rumiane na dole, o 4 protokół. Drugą stronę hamburgerów przyprawić pieprzem, następnie obrócić ostrożnie i kontynuować grillowanie, przykryte, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony bokiem do środka każdego patty zarejestruje 71° dla średnich, około 4 do 5 minut dłużej.
Serwuj hamburgery, zwieńczone ulubionymi przyprawami,na tostach.
* Jeśli nie chcesz suszyć-solanki steki, wystarczy poklepać mięso do sucha i przejść do mielenia.* Jeśli nie masz maszynki do mielenia mięsa, ale nadal chcesz zrobić hamburgery od podstaw, drobno posiekaj mięso, pulsując je w robocie kuchennym. Tekstura mięsa nie będzie dokładnie taka sama, ale nadal będziesz mieć wiele zalet tworzenia własnych pasztecików burger. Inną opcją jest pójście na rynek z dobrym działem mięsnym i kompetentnym personelem i poproszenie rzeźnika o zmielenie steków chuck top blade, chrząstki i wszystkich, tylko raz—nie dwa razy (tak jak rzeźnicy zwykle robią burgery). Upewnij się również, że chcesz mieć proporcję 80/20 mięsa do tłuszczu. Tuż przed grillowaniem przyprawiamy hamburgery 1 1/4 łyżeczki soli koszernej (takiej samej ilości jak w przypadku suchego solenia) i kilkoma mielonymi pieprzem z młyna.