Burger and Fries Pot Pie

Burger and Fries Pot Pie
Burger i frytki Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 494 kalorie, 33g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieloną wołowinę, mąkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 232°. w 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu o 8 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie ugotowana; dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę posypać mieszanką wołową. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Pomidory wymieszać, podgrzać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
3
Zdjąć z ognia.
4
W zapiekance 1 1/2-ćwiartkowej rozprowadzić mieszaninę wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WołowinaWołowina
5
Posypać serem. Ułóż mrożone ziemniaki równomiernie w jednej warstwie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SerSer
6
Piec odkryte około 20 minut lub do ziemniaków są złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić na 5 minut przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn