Burger and Fries Pot Pie
Burger i frytki Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 494 kalorie, 33g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieloną wołowinę, mąkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. w 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu o 8 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie ugotowana; dobrze odcedzić.
Mąkę posypać mieszanką wołową. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Pomidory wymieszać, podgrzać do wrzenia.
W zapiekance 1 1/2-ćwiartkowej rozprowadzić mieszaninę wołowiny.
Posypać serem. Ułóż mrożone ziemniaki równomiernie w jednej warstwie na wierzchu.
Piec odkryte około 20 minut lub do ziemniaków są złotobrązowe.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.