Burgandy Gulasz Wołowy

Burgandy Gulasz Wołowy
Burgandy gulasz wołowy jest bezmleczne danie główne. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 570 kalorii, 40g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, rzepa, bulion wołowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina i makaron Burgandy, Slow Cooker Wołowina Burgandy, oraz Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowa wołowina w oleju w dużym garnku do gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
GulaszGulasz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj wszystkie warzywa, z wyjątkiem pomidorów, i saute na średnim ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
3
Mięso i warzywa posypać mąką i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MięsoMięso
4
Dodaj bulion, wino lub bulion, przyprawy i pomidory. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 1 1/2 godziny, lub aż mięso będzie bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
PomidorPomidor
BulionBulion
MięsoMięso
WinoWino

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn