Burgandy Gulasz Wołowy
Burgandy gulasz wołowy jest bezmleczne danie główne. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 570 kalorii, 40g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, rzepa, bulion wołowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina i makaron Burgandy, Slow Cooker Wołowina Burgandy, oraz Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowa wołowina w oleju w dużym garnku do gulaszu.
Dodaj wszystkie warzywa, z wyjątkiem pomidorów, i saute na średnim ogniu przez 5 minut.
Mięso i warzywa posypać mąką i wymieszać.
Dodaj bulion, wino lub bulion, przyprawy i pomidory. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 1 1/2 godziny, lub aż mięso będzie bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu.