Buraki z salsą ogórkową
Przepis buraki z ogórkiem ogórkowym Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 89 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka octu winnego, grubo zmielonego pieprzu, koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Buraki Z Ogórkami Koperkowymi, Sałatka Z Ogórków Koperkowych, oraz Sałatka Z Ogórków Koperkowych.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 7 składników w małej misce; dobrze wymieszać. Kryj się i wyluzuj.
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Odcedzić i schłodzić. Odciąć korzenie buraka; zetrzeć Skórki.
Pokroić buraki w plastry 1/4 cala.
Ułóż plastry buraków na każdym z 4 talerzy wyłożonych sałatą; każdą porcję uzupełnij 1/4 szklanki salsy.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.