Buraki z orzechami włoskimi, kozim serem i małymi warzywami

Buraki z orzechami włoskimi, kozim serem i małymi warzywami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sałatkę dla dzieci, orzechy włoskie, płaskie liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Baby Greens Z Kozim Serem, Burakami I Kandyzowanymi Orzechami Pekan, Pieczone buraki z kozim serem i orzechami włoskimi, oraz Sałatka endywiowa z burakami, kozim serem i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Umieścić buraki i 1 szklankę wody w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali; przykryć szczelnie folią.
Piec w 375 przez 1 godzinę i 30 minut lub do miękkości. Buraki lekko chłodne. Obetnij korzenie; zetrzyj Skórki.
Buraki pokroić w kliny; całkowicie ostudzić.
W dużej misce umieścić Zielenie i pietruszkę; wrzucić.
Połącz ocet, sól i pieprz, mieszając trzepaczką. Stopniowo maż w oleju, stale mieszając trzepaczką.
Mżawka dressing na mieszaninie zieleni; wrzucić delikatnie. Ułóż 1 filiżankę sałatki na każdym z 8 talerzy; wierzch równomiernie z burakami. Do każdej porcji dodać 1 łyżkę sera i 1 1/2 łyżeczki orzechów.