Buraki z dodatkiem awokado, lawendy i tymianku

Buraki z dodatkiem awokado, lawendy i tymianku
Buraki z dodatkiem awokado, lawendy i tymianku mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.67 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 165 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet szampański, mâche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Buraki zapiekane solą z chrzanowym Crème Fraîche, Pieczony ziemniak zapiekany z tymiankiem mielona wołowina i sos, oraz Prażone Buraki Lawendowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce, połączyć białka jaj, 3 lbs. sól, 1/3 szklanki tymianku, 1/4 szklanki lawendy, pieprzu i 1/2 szklanki wody, mieszając rękami, aż sól będzie równomiernie pokryta i czuje się jak mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
6 Szklanek Lub Cukier6 Szklanek Lub Cukier
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Łyżka tyle mieszaniny soli do 9-przez 13-in. patelnia do pieczenia, aby 1/4-in. warstwa na patelni. Ułóż buraki na wierzchu, nie pozwalając im dotykać. Kopiec pozostałą sól nad każdym buraka, naciskając rękami, aby całkowicie pokryć i zrobić skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Buraki piec do bardzo miękkiej po przebiciu przez sól, około 1 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wbić końcówkę noża stołowego w skorupę solną około 1 cala. od buraka i dotknij młotkiem do pęknięcia skorupy. Przesuń i dotknij noża w 1/2 cala. przyrosty w okręgu wokół buraka. Uwolnij buraki od skórki i wyciągnij. Powtórzyć z pozostałymi burakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Niech buraki stać, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
7
W średniej misce ubij razem oliwę z oliwek, ocet, szalotkę, pieprz i pozostałą sól, tymianek i lawendę. Łyżka 1 łyżka. dressing do drugiej miski i 1/2 łyżki. dressing do trzeciej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
6 Szklanek Lub Cukier6 Szklanek Lub Cukier
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Pozostałą sól zetrzyj z buraków szczotką do ciast. Buraki obrać i pokroić w cienkie kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
9
Do największej ilości dressingu dodaj złote buraki i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złoty BurakZłoty Burak
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
10
Dodać czerwone buraki do miski z 1 łyżką. dressing, i mche do miski z 1/2 łyżki. opatrunek. Delikatnie wymieszać każdy płaszcz. Buraki, awokado i mche podzielić na 6 talerzy sałatkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
* Nie można dokładnie obliczyć zawartości sodu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn