Buraki pomarańczowo-balsamiczne z bazylią
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Pomarańczowo-balsamiczne buraki z bazylią mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Buraki Z Sosem Balsamiczno-Pomarańczowym, Prażone Buraczki Dziecięce Z Balsamicznym, Pomarańczowym I Miętowym, oraz Buraki Balsamiczne-Miodowe.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Umieścić w dużym holenderskim piekarniku; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Umieść olej i skórkę pomarańczy na małej patelni nonstick i gotuj na małym ogniu 5 minut lub aż olej będzie pachnący.
. Obetnij korzenie buraka. Zetrzyj skórki i pokrój każdy burak na 4 kliny.
Połączyć buraki, olej, bazylia i pozostałe składniki w misce, podrzucając delikatnie do herbu.
Podawać natychmiast, lub przykryć i schłodzić.