Prażone buraki z Bresaolan to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka bresaola, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buraki Pieczone, Buraki Pieczone, oraz Buraki Pieczone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204° (200C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Buraki ułożyć na dużym kawałku wytrzymałej folii aluminiowej z tymiankiem i oliwą z oliwek i doprawić do smaku. Folię złóż w opakowanie, uszczelniając krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Burak
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
Umieścić na blasze do pieczenia i piec przez 45 minut, lub aż buraki są łatwo Przekłute nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
Nóż
4
Rozpakować buraki i ostudzić. Obrać, przyciąć i pokroić buraki na okrągłe.