Buraki Marynowane

Buraki Marynowane
Marynowane buraki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 3,24 zł za porcję. Jeśli masz cytryny, wodę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Buraki Marynowane, oraz Buraki Marynowane.

Instrukcje

1
Buraki gotować w wodzie do pokrycia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu 30 do 35 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Odsączyć i obrać. (Jeśli buraki są zbyt duże na słoiki, pokrój na kawałki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
3
W dużym ciężkim rondlu zagotować 3 szklanki wody i 6 składników. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Gorące buraki pakować luźno do słoików, napełniając do 1/2 cala od góry. Buraki przykryć gorącym syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
SyropSyrop
5
Usunąć pęcherzyki powietrza; wytrzeć obręcze słoika. Przykryć jednocześnie metalowymi pokrywkami; przykręcić opaski.
6
Proces w łaźni z wrzącą wodą 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn