Buraki Marynowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych buraków. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis służy 4 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 459 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, ocet jabłkowy, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, buraki marynowane, oraz Buraki Marynowane.
Instrukcje
Usuń zielenie z buraków, zachowaj do wykorzystania w przyszłości(patrz przepis na warzywa z buraków). Szoruj buraki bez zabrudzeń.
Umieścić buraki w średnim rondlu i przykryć wodą o ok. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie obniżyć ogień i utrzymywać na wolnym ogniu przez 35 do 45 minut, w zależności od wielkości buraków, aż będą łatwo Przekłute zębami widelca.
Metoda prażenia. Buraki natrzeć oliwą z oliwek i owinąć w folię (można owinąć je wszystkie razem, nie ma potrzeby owijania pojedynczo). Piecz w piekarniku 204° przez godzinę lub do momentu, gdy będą łatwo Przekłute widelcem.
ugotowałeś buraki, odcedziłeś je i opłukałeś zimną wodą. Użyj palców, aby zsunąć skórki z buraków. Skórki powinny łatwo odpadać. Odrzuć peelingi. Ćwiartka lub pokroić buraki.
vinaigrette łącząc ocet jabłkowy, cukier, oliwę z oliwek i suchą musztardę.
Składniki ubić widelcem. Sucha musztarda pomoże emulgować winegret. Dostosuj do smaku.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Połączyć buraki i vinaigrette w misce i pozostawić do marynowania przez pół godziny w temperaturze pokojowej.