Buraki Marynowane

Buraki Marynowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych buraków. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis służy 4 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 459 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, ocet jabłkowy, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, buraki marynowane, oraz Buraki Marynowane.

Instrukcje

1
Usuń zielenie z buraków, zachowaj do wykorzystania w przyszłości(patrz przepis na warzywa z buraków). Szoruj buraki bez zabrudzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
ZieloniZieloni
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
2
Metoda gotowania.
3
Umieścić buraki w średnim rondlu i przykryć wodą o ok. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie obniżyć ogień i utrzymywać na wolnym ogniu przez 35 do 45 minut, w zależności od wielkości buraków, aż będą łatwo Przekłute zębami widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Metoda prażenia. Buraki natrzeć oliwą z oliwek i owinąć w folię (można owinąć je wszystkie razem, nie ma potrzeby owijania pojedynczo). Piecz w piekarniku 204° przez godzinę lub do momentu, gdy będą łatwo Przekłute widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Niech ostygną w dotyku.
6
ugotowałeś buraki, odcedziłeś je i opłukałeś zimną wodą. Użyj palców, aby zsunąć skórki z buraków. Skórki powinny łatwo odpadać. Odrzuć peelingi. Ćwiartka lub pokroić buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
vinaigrette łącząc ocet jabłkowy, cukier, oliwę z oliwek i suchą musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
VinaigretteVinaigrette
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
8
Składniki ubić widelcem. Sucha musztarda pomoże emulgować winegret. Dostosuj do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
VinaigretteVinaigrette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
10
Połączyć buraki i vinaigrette w misce i pozostawić do marynowania przez pół godziny w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn