Buraki Marynowane

Buraki Marynowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych buraków. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis służy 4 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 459 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, ocet jabłkowy, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, buraki marynowane, oraz Buraki Marynowane.

Instrukcje

1
Usuń zielenie z buraków, zachowaj do wykorzystania w przyszłości(patrz przepis na warzywa z buraków). Szoruj buraki bez zabrudzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2
Metoda gotowania.
3
Umieścić buraki w średnim rondlu i przykryć wodą o ok. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie obniżyć ogień i utrzymywać na wolnym ogniu przez 35 do 45 minut, w zależności od wielkości buraków, aż będą łatwo Przekłute zębami widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Metoda prażenia. Buraki natrzeć oliwą z oliwek i owinąć w folię (można owinąć je wszystkie razem, nie ma potrzeby owijania pojedynczo). Piecz w piekarniku 204° przez godzinę lub do momentu, gdy będą łatwo Przekłute widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Niech ostygną w dotyku.
6
ugotowałeś buraki, odcedziłeś je i opłukałeś zimną wodą. Użyj palców, aby zsunąć skórki z buraków. Skórki powinny łatwo odpadać. Odrzuć peelingi. Ćwiartka lub pokroić buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
vinaigrette łącząc ocet jabłkowy, cukier, oliwę z oliwek i suchą musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Składniki ubić widelcem. Sucha musztarda pomoże emulgować winegret. Dostosuj do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
10
Połączyć buraki i vinaigrette w misce i pozostawić do marynowania przez pół godziny w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn