Buraki Kacze

Buraki Kacze
Buraki z kaczki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 6421 kalorii, 161g białka, oraz 545g tłuszczu na porcję. Na 26,71 zł / porcja, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieprz, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne), Kaczka Tareko (chrupiąca, smażona Kaczka marynowana w nepalskich przyprawach), oraz Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i Jagoda bezowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku chipsów z buraków: Rozgrzej piekarnik do 150 stopni F (lub do ogrzania). Linia 1 blacha do pieczenia z ręcznikami papierowymi i 2 kolejne patelnie z silpats lub pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki Z BurakówWiórki Z Buraków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przyciąć koniec buraków. Obierz buraki, zachowując ich Okrągły kształt, aby uzyskać okrągłe wióry. Pokrój na cienkie papierowe rund za pomocą noża lub mandoliny, dostosowując ustawienie w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
W średnim rondlu połącz ocet, 1 szklankę wody i cukier i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodać buraki i gotować przez 1 do 2 protokół lekko zmiękczyć i smak je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
5
Wyjmij z ognia i pozostaw buraki w płynie na 5 do 10 minut, aby lekko ostygły. (Buraki można przygotować do tego momentu w lodówce do tygodnia w płynie, przed pieczeniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
6
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś buraki na wyłożoną ręcznikiem patelnię, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Ułóż plastry buraków na wyłożonej silpatem blasze do pieczenia. Plastry mogą być blisko siebie, ale nie powinny się dotykać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Umieść w rozgrzanym piekarniku do wyschnięcia na 10 do 12 godzin, lub do chrupkości i wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Wyjmij wióry z piekarnika i za pomocą małej szpatułki przesuniętej przenieś je do regału chłodzącego. Po ochłodzeniu wióry można przechowywać w hermetycznym pojemniku do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Dla kaczki: obrócić skórę piersi kaczki w dół. Ostrym nożem zmniejsz długość Środkowej kości, aby ją złamać. Uderz ostrzem w kości, aby je lekko złamać; nie przecinaj mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cała KaczkaCała Kaczka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
11
Cięcie kości i pozostawienie na nich piersi zapobiegnie kurczeniu się i zwijaniu mięsa podczas gotowania. Pierś kaczki doprawić solą, pieprzem i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
12
W dużej patelni saute, podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Umieść pierś na patelni, od strony skóry w dół i gotuj powoli, dostosowując ciepło, jeśli to konieczne, przez około 10 minut, lub do złotego koloru. Po rumianiu wyjmij pierś z patelni i połóż na desce do krojenia. Oddziel mięso z piersi od kości. Posiekaj tuszę na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Dodać posiekane kości do oleju pozostałego na patelni, zwiększyć ogień, i saute, aż kości są obficie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj szalotki i saute przez około 2 protokół, lub do półprzezroczystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3
Dodać czosnek, pokrojone w kostkę buraki, 1 łyżeczkę cukru i ocet balsamiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Wlać czerwone wino na patelnię i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, skrobanie dna, aby usunąć wszystkie rumiane kawałki. Dusić na małym ogniu przez 20 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Usunąć z ciepła i naprężenia.
6
Posypać piersi cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
7
Podgrzać Pozostałe 1 łyżeczka oliwy z oliwek na średnim ogniu w saute patelni tylko wystarczająco duży, aby utrzymać piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Umieść skórę piersi w dół na patelni, umieść mały ciężki garnek na piersi, aby ją zważyć i gotuj przez około 4 minuty, aby chrupiąca skóra.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Zdjąć z ognia.
10
Tuż przed podaniem wrzucić masło do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
11
Pokrój pierś kaczki na pół. Jeśli porcja 4 osób, pokroić każdą pierś na pół na 2 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
12
Kaczkę układamy na talerzach, SOS łyżka do boku, dekorujemy bitą papryką, a kaczkę posypujemy fleur de sel i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Fleur De SelFleur De Sel
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cała KaczkaCała Kaczka
13
Pozostałe chipsy z buraków podawać z beaucoup de LOVE.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki Z BurakówWiórki Z Buraków
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia83
Magazyn