Buraki i zielenina

Buraki i zielenina
Buraki i warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz buraki, świeżo zmielony pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Buraki Z Zielenią Z Aioli, Sałatka Z Buraków I Zieleni, oraz Buraki balsamiczne i zielenina.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
Buraki natrzeć 1 łyżką oliwy z oliwek i umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
3
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec, aż buraki można łatwo przekłuć widelcem, 20 do 60 minut, w zależności od wielkości. Po zakończeniu, pozostawić do ostygnięcia na blasze do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć, a następnie usunąć i wyrzucić skórę, i pokroić buraki w kliny lub plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
4
W międzyczasie pokrój buraki na wstążki o szerokości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
5
Podgrzać pozostałą łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać cebulę; gotować i mieszać, aż zacznie się złoty kolor, o 10 protokół. Gdy cebula zacznie karmelizować, wymieszaj zieleninę z buraków i gotuj, aż zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dodać plasterki buraków i kontynuować gotowanie aż do ogrzania. Przed podaniem doprawić solą morską i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn