Buraki i zielenina
Buraki i warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz buraki, świeżo zmielony pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Buraki Z Zielenią Z Aioli, Sałatka Z Buraków I Zieleni, oraz Buraki balsamiczne i zielenina.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Buraki natrzeć 1 łyżką oliwy z oliwek i umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec, aż buraki można łatwo przekłuć widelcem, 20 do 60 minut, w zależności od wielkości. Po zakończeniu, pozostawić do ostygnięcia na blasze do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć, a następnie usunąć i wyrzucić skórę, i pokroić buraki w kliny lub plasterki.
W międzyczasie pokrój buraki na wstążki o szerokości 1/4 cala.
Podgrzać pozostałą łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać, aż zacznie się złoty kolor, o 10 protokół. Gdy cebula zacznie karmelizować, wymieszaj zieleninę z buraków i gotuj, aż zwiędną.
Dodać plasterki buraków i kontynuować gotowanie aż do ogrzania. Przed podaniem doprawić solą morską i pieprzem.