Buraki i Farro z dymnymi migdałami

Buraki i Farro z dymnymi migdałami
Buraki i Farro z dymnymi migdałami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, rukola dziecko, ocet jabłkowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Farro z kurczakiem, burakami i brokułami, Sałatka Farro Z Burakami, Cebulą I Fetą, oraz Farro Meal miski z prażonymi burakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2
Ułóż buraki w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 13 x 9 x 2 cale. Przykryć naczynie szczelnie folią i upiec buraki do miękkości (1 do 1 1/4 godziny). Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, usunąć skórę i pokroić każdy na 6 do 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
3
Podczas pieczenia buraków, przykryć zimną wodą w misce i namoczyć 30 minut; odcedzić, wyrzucając wodę. Doprowadzić farro, 4 szklanki wody, i 1/4 łyżeczki soli do wrzenia w średnim (2-do 3-quart) rondel; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż po prostu miękkie (15-20 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
FarroFarro
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Drenaż.
5
Wymieszać ocet, miód i pieprz do połączenia; dodać olej w strumieniu, ubijając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
6
Przenieść farro do dużej miski. Połowę dressingu wymieszać na gorąco, dodać buraki, rukolę, migdały i pozostały vinaigrette i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
( 23)( 23)
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn