Buraki i Farro z dymnymi migdałami
Buraki i Farro z dymnymi migdałami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, rukola dziecko, ocet jabłkowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Farro z kurczakiem, burakami i brokułami, Sałatka Farro Z Burakami, Cebulą I Fetą, oraz Farro Meal miski z prażonymi burakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż buraki w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 13 x 9 x 2 cale. Przykryć naczynie szczelnie folią i upiec buraki do miękkości (1 do 1 1/4 godziny). Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, usunąć skórę i pokroić każdy na 6 do 8 klinów.
Podczas pieczenia buraków, przykryć zimną wodą w misce i namoczyć 30 minut; odcedzić, wyrzucając wodę. Doprowadzić farro, 4 szklanki wody, i 1/4 łyżeczki soli do wrzenia w średnim (2-do 3-quart) rondel; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż po prostu miękkie (15-20 minut).
Wymieszać ocet, miód i pieprz do połączenia; dodać olej w strumieniu, ubijając do połączenia.
Przenieść farro do dużej miski. Połowę dressingu wymieszać na gorąco, dodać buraki, rukolę, migdały i pozostały vinaigrette i delikatnie wymieszać, aby połączyć.