Buraki i Farro z dymnymi migdałami

Buraki i Farro z dymnymi migdałami
Buraki i Farro z dymnymi migdałami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, rukola dziecko, ocet jabłkowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Farro z kurczakiem, burakami i brokułami, Sałatka Farro Z Burakami, Cebulą I Fetą, oraz Farro Meal miski z prażonymi burakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ułóż buraki w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 13 x 9 x 2 cale. Przykryć naczynie szczelnie folią i upiec buraki do miękkości (1 do 1 1/4 godziny). Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, usunąć skórę i pokroić każdy na 6 do 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Podczas pieczenia buraków, przykryć zimną wodą w misce i namoczyć 30 minut; odcedzić, wyrzucając wodę. Doprowadzić farro, 4 szklanki wody, i 1/4 łyżeczki soli do wrzenia w średnim (2-do 3-quart) rondel; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż po prostu miękkie (15-20 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
FarroFarro
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Drenaż.
5
Wymieszać ocet, miód i pieprz do połączenia; dodać olej w strumieniu, ubijając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Przenieść farro do dużej miski. Połowę dressingu wymieszać na gorąco, dodać buraki, rukolę, migdały i pozostały vinaigrette i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn