Buraki Francuskie "chłopskie"

Buraki Francuskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj francuskich buraków "chłopskich". Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 274 kalorie, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.04 za porcję. Ten przepis od Food52 ma 380 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, wodę, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Francuska (Puy) Soczewica Z Burakami, (Wegańska, Wegetariańska), Francuski w mgnieniu oka: chrupiący Pieczony łosoś z burakami, oraz Francuska Zielona Soczewica Pieczona Z Marchewką I Burakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szoruj i obierz buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2
Usuń zieleninę i grubo posiekaj. Odstawić zielenie na bok w dużej misce prep. Pokroić buraki na 1/4 cala rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Żeberka wyjąć z boczniaka i grubo posiekać i wrzucić do miski z zielenią buraczaną,
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Na dużej patelni smażyć masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Sautee shallots.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Dodać buraki okrągłe do mieszanki masła szalotka. Pokruszyć trochę pieprzu na burakach i wrzucić szczyptę soli. Zmniejszyć ciepło i smażyć buraki, obracając się, aby zapewnić równomierne gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Około 15 minut później, gdy buraki zaczynają glazurować i stają się miękkie, dodaj zielenie i chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Smażyć przez około 5 minut, następnie dodać wino i przykryć. Gotować, aż warzywa zwiędną, dodając wodę, jeśli to konieczne. Pozwól, aby ciecz była wchłaniana głównie do zieleni, dostosuj przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
ZieloniZieloni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Warzywa i buraki Scoop do niskiej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Udekoruj sporym klinem bucheron i trochę chrupiącego chleba. Trochę pieprzu na całym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia41
Magazyn