Buraki, boczek i Herbed kozi ser Flatbread
Buraki, boczek i Herbed kozi ser Flatbread może być tylko chleb szukasz. Jedna porcja zawiera 3307 kalorii, 110g białka, oraz 136g tłuszczu. Na $9.69 za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, oliwę z oliwek, mąkę chlebową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Marokańsko-przyprawione buraki wegetariańskie hamburgery z Herbed kozim serem, Herbed kozi ser z ziemniakami i grillowanym boczkiem, oraz Pieczone gruszki z kozim serem Herbed & boczek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Owinąć buraki w folię aluminiową i piec w piekarniku, aż buraki będą miękkie, a nóż do parowania włożony do środka zostanie spełniony bez oporu, od 45 minut do 1 godziny. Po ugotowaniu odstawić na bok, aż będą wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć. Następnie, używając ręcznika papierowego, zetrzyj skórę z buraków, a następnie pokrój w księżyce lub kostkę.
Ser kozi wymieszać z rozmarynem i tymiankiem, aż do połączenia i odstawić.
Zbierz resztę składników i przygotuj je przed grillowaniem chleba.
Rozgrzej żeliwną patelnię grillową lub grill na średnie ciepło. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię roboczą, rozciągnąć i docisnąć dłońmi, tworząc cienki, prostokątny kształt. Jeśli potrzebujesz, podnieś ciasto i pozwól, aby naturalna waga ciasta się rozciągnęła. Nie musi być doskonały, w rzeczywistości jest lepszy, gdy nie jest. Gdy masz ciasto w kształcie, który lubisz, posmaruj jedną stronę ciasta oliwą z oliwek i połóż tę stronę płasko na rozgrzanym grillu. Gotuj ciasto, aż zostanie zwęglone i ma chrupiącą konsystencję, o 5 protokół, szczotkować drugą stronę z odrobiną oleju, a następnie odwrócić ciasto i char drugą stronę. Po zwęgleniu i ugotowaniu chleba wyjmij go z grilla i złóż płaski chleb.
Rozłóż herbed kozi ser na płaski chleb. Wymieszać rukolę z sokiem z cytryny, oliwą z oliwek, solą i pieprzem, a następnie wyłożyć na płaski placek. Top z pokrojonymi burakami i chrupiącym boczkiem i kolejną skropioną oliwą.
Pokrój płaski chleb i podawaj.
W płynnej miarce połącz ciepłą wodę, drożdże i cukier. Pozostawić drożdże do rozpuszczenia i kwitną, około 5 minut. Po zakwitnięciu dodać oliwę z oliwek.
W międzyczasie, w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, połączyć mąkę i sól. Strumień w mieszaninie woda / drożdże, a gdy ciasto zaczyna się łączyć, Przełącz na haczyk do ciasta. Pozostawić ciasto do zagniatania, dodając nieco więcej mąki w razie potrzeby, tak, że ciasto uwalnia się z boków miski, 1 do 3 minut. Powinieneś być w stanie dotknąć ciasta i nie trzymać ciasta na palcach. Gdy ciasto zagnieci się i oderwie się od boków miski, wyjąć ciasto z miski na mąkę i rękami z mąką nadal wyrabiać ręcznie przez 1 do 2 minut. Następnie uformuj ciasto w okrągłą kulkę i umieść je w dużej misce spryskanej nieprzywierającym sprayem. Przykryj miskę folią lub czystym ręcznikiem do naczyń i pozwól wyrośnięciu ciasta w ciepłej części kuchni, aż podwoi się rozmiar, 1 1/2 do 2 godzin. Po wyrośnięciu ciasto jest gotowe do gotowania, jak chcesz!
Cukier jest używany do karmienia drożdży, które pomogą ciasto rosnąć. Mąka chlebowa daje chewier tekstury, ponieważ mąka ma więcej glutenu. Nie musisz używać termometru, aby uzyskać temperaturę wody, powinien po prostu czuć się ciepły w dotyku.