Burak-Marynowane Jajka
Marynowane w burakach jajka mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Ta przystawka ma 196 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, ocet destylowany, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Burak Marynowany Curry Deviled Jajka, Burak-Marynowane Jaja Węgierskie, oraz Burak Marynowany Wszystko Bajgel Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 2-ćwiartkowym rondlu zagotować wodę, ocet, buraki, szalotkę, cukier, liść laurowy i 1/2 łyżeczki soli, następnie dusić, pod przykryciem, aż burak będzie miękki, około 20 minut. Chłodne całkowicie, odkryte. Mieszankę buraków umieścić w pojemniku z jajkami i marynować, schłodzone, delikatnie mieszając raz lub dwa razy, co najmniej 2 godziny.
Kminek drobno zmielić w młynku.
Wyjąć jaja z mieszanki buraków i osuszyć (wyrzucić mieszankę buraków).
Przeciąć na pół wzdłuż i usunąć żółtka. Utrzeć żółtka z majonezem, musztardą, pietruszką i połową kminku. Doprawić solą i pieprzem, następnie podzielić na białka.
Posypać pozostałym kminkiem.
* Jaja mogą być marynowane, schłodzone, w hermetycznym pojemniku do 3 dni.* Jajka można wypełnić 2 godziny wcześniej i schłodzić, luźno przykryć.