Buraczane Risotto z orzechami włoskimi i serem Gorgonzola

Buraczane Risotto z orzechami włoskimi i serem Gorgonzola
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Buraczane Risotto z orzechami włoskimi i serem Gorgonzola może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 570 kalorii, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz sól morską, masło, gorgonzola i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Buraczane Risotto z kozim serem i orzechami włoskimi, Buraczane Risotto z zieleniną, kozim serem i orzechami włoskimi, oraz Risotto z buraków tymiankowych z orzechami włoskimi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn