Bunny Face Cupcakes
Przepis Bunny Face Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 45 minut. Jedna porcja zawiera 2445 kalorii, 325g białka, oraz 86 g tłuszczu. Na $18.9 za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kokos, pianki, koronki lukrecji i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bunny Face, Bunny Cupcakes, oraz Bunny Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łyżka 2 Łyżki. lukier waniliowy do małej torby ziplock. Mrożone babeczki z pozostałym lukrem waniliowym.
Roll Topy matowe babeczki w kokosie na pokrycie.
Umieścić różowy cukier w małej misce. Za pomocą nożyczek przeciąć Duże pianki na pół w poprzek. Naciśnij wyciąć stronę każdego prawoślazu do różowego cukru, aby uszy. Włóż patyczek precla do 1 krótkiego końca ucha marshmallow. Włóż koniec precla do babeczki, aby ucho wstało. Powtórz z innym preclem i uchem marshmallow; umieść drugie ucho marshmallow obok pierwszego. Powtórz z pozostałymi piankami i precelkami, umieszczając 2 uszy na każdej babeczce.
Snip mały kącik z torby ziplock z lukrem waniliowym. Za pomocą nożyczek, wyciąć mini pianki na pół w poprzek, aby policzki. Pipe małe kropki lukier i dołączyć Mini M & M oczy, serce cukierki nos i policzki.
Pokrój lukrecję na kawałki 1 1/2 cala i włóż jako wąsy. Powtórz z pozostałymi babeczkami.