Bunny Cookie Cupcakes

Bunny Cookie Cupcakes
Przepis Bunny Cookie Cupcakes jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten deser ma 406 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 93 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka barwników spożywczych, ciasto ciasteczkowe roll sugar, babeczki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bunny Cookie Pops, Bunny Cupcakes, oraz Bunny Cupcakes.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Zagnieść ciasto i mąkę razem na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Rozwałkuj do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Wytnij kształty królika za pomocą 3-calowej foremki do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
5
Przenieść do blach do pieczenia, odstępy 2 cale od siebie. Przerzuć resztki; Kontynuuj cięcie, aby uzyskać 24 króliczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec ciasteczka, obracając arkusze w połowie, aż złoty, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieś do stojaka z drutu w celu ostygnięcia. Zrobić lukier do ciastek: wymieszać cukier cukierniczy, Proszek jajeczny i 3 łyżki. ciepła woda, aż będzie gładka. (Jeśli lukier jest zbyt gęsty, wymieszaj więcej wody, 1 łyżeczkę. na raz.) Łyżka 2 Łyżki. lukier do torby ziplock. Odcień pozostały lukier jasnoróżowy z kroplą czerwonego barwnika spożywczego. Przechowywać lukier zakryty, aby zapobiec wyschnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Pracując na jednym ciastku na raz, rozprowadź na wierzchu cienką warstwę różowego lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
9
Posyp wierzch Matowego ciastka jasnym lub ciemnoróżowym cukrem dekorującym, wytrząsając nadmiar. Wyciąć mały kącik z torby z białym lukrem. Rura kilka kropek białego lukru na ciastku; dołączyć dcors. Powtórz z pozostałymi Plikami cookie. Pozostaw ciasteczka do wyschnięcia, 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dekorowanie CukruDekorowanie Cukru
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
10
Pokrojony kokosowy włożyć do woreczka ziplock.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
11
Dodaj kilka kropli zielonego barwnika spożywczego; masuj, aby równomiernie odcień kokosa. Wrzuć kokosa do płytkiej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Kolor żywnościZielony Kolor żywności
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
12
Rozprowadź lukier waniliowy na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier WaniliowyLukier Waniliowy
BabeczkiBabeczki
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
13
Brzegi zwijamy w zielony kokos. Naciśnij ciastko na każdej babeczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
BabeczkiBabeczki
Pliki CookiePliki Cookie
RolkaRolka

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to świetny wybór na babeczki. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn