Bun Chao Gio-Kluski Wietnamskie Z Sajgonkami

Bun Chao Gio-Kluski Wietnamskie Z Sajgonkami
Przepis Bun Chao Gio-Wietnamski makaron z Sajgonkami jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 91g białka, 116g tłuszczu, oraz w sumie 2307 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $15.18 za porcję. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz mieloną paprykę, sałatę baby cos, paprykę chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chao Ga-Wietnamska Kasza Ryżowa, Wietnamskie sajgonki {A How-To}, oraz Wietnamskie Sajgonki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby namoczyć we wrzącej wodzie do miękkości.Namoczyć 20 g wermiszelu ryżowego we wrzącej wodzie do miękkości.Włóż do robota kuchennego: zmiękczony wermiszel ryżowy, zmiękczone grzyby, mielone mięso wieprzowe, czosnek, dymka, marchew, jajko, sól, pieprz i sos hoi sin i szybko zmiksuj (Nie dopóki nie będzie to pasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel RyżowyWermiszel Ryżowy
DymkaDymka
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Wytnij ciasto na sajgonki (jeśli w dużych arkuszach) na kwadraty, około 10 - 15 cm z każdej strony.Dla każdego kwadratu, skręcić tak punkt jest w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na SajgonkiCiasto Na Sajgonki
3
Umieść łyżkę mieszanki tuż pod środkiem kwadratu i uformuj ją w mały kłodę (nie aż do krawędzi).Weź dolny punkt i złóż mieszaninę, chowając się po przeciwnej stronie.
4
Roll up one full roll.Złóż każdy punkt boczny na środek.Zakończ zwijanie wokół górnego punktu i przyklej do niego białko jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Podgrzej olej roślinny do wysokiej temperatury, sprawdź, czy jest wystarczająco gorący, upuszczając mały kawałek ciasta-jeśli będzie bąbelkowy, jest gotowy.Sajgonki gotować w oleju na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieść gotowane sajgonki na ręczniku kuchennym, aby osuszyć olej.Włożyć sałatę, kiełki, ogórek, posiekane zioła do dużej miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
KiełkiKiełki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podgrzać litr wody do wrzenia.Gotować pozostały wermiszel ryżowy (zajmie tylko kilka minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel RyżowyWermiszel Ryżowy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
8
Osuszyć wermiszel w durszlaku, spłukać letnią wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
9
Umieść ryżowy wermiszel na zieleni w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel RyżowyWermiszel Ryżowy
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Na wierzch posypać orzeszkami ziemnymi i smażoną szalotką.Sajgonki pokroić na kawałki wielkości kęsa i umieścić na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Połącz w misce cukier-wodę, sos rybny, posiekane czerwone chili i sok z limonki, a następnie polej danie z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn