Przepis Bun Chao Gio-Wietnamski makaron z Sajgonkami jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 91g białka, 116g tłuszczu, oraz w sumie 2307 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $15.18 za porcję. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz mieloną paprykę, sałatę baby cos, paprykę chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chao Ga-Wietnamska Kasza Ryżowa, Wietnamskie sajgonki {A How-To}, oraz Wietnamskie Sajgonki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grzyby namoczyć we wrzącej wodzie do miękkości.Namoczyć 20 g wermiszelu ryżowego we wrzącej wodzie do miękkości.Włóż do robota kuchennego: zmiękczony wermiszel ryżowy, zmiękczone grzyby, mielone mięso wieprzowe, czosnek, dymka, marchew, jajko, sól, pieprz i sos hoi sin i szybko zmiksuj (Nie dopóki nie będzie to pasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel Ryżowy
Dymka
Wieprzowina Mielona
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Wytnij ciasto na sajgonki (jeśli w dużych arkuszach) na kwadraty, około 10 - 15 cm z każdej strony.Dla każdego kwadratu, skręcić tak punkt jest w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Sajgonki
3
Umieść łyżkę mieszanki tuż pod środkiem kwadratu i uformuj ją w mały kłodę (nie aż do krawędzi).Weź dolny punkt i złóż mieszaninę, chowając się po przeciwnej stronie.
4
Roll up one full roll.Złóż każdy punkt boczny na środek.Zakończ zwijanie wokół górnego punktu i przyklej do niego białko jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Podgrzej olej roślinny do wysokiej temperatury, sprawdź, czy jest wystarczająco gorący, upuszczając mały kawałek ciasta-jeśli będzie bąbelkowy, jest gotowy.Sajgonki gotować w oleju na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieść gotowane sajgonki na ręczniku kuchennym, aby osuszyć olej.Włożyć sałatę, kiełki, ogórek, posiekane zioła do dużej miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Kiełki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podgrzać litr wody do wrzenia.Gotować pozostały wermiszel ryżowy (zajmie tylko kilka minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel Ryżowy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
8
Osuszyć wermiszel w durszlaku, spłukać letnią wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
9
Umieść ryżowy wermiszel na zieleni w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel Ryżowy
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Na wierzch posypać orzeszkami ziemnymi i smażoną szalotką.Sajgonki pokroić na kawałki wielkości kęsa i umieścić na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Połącz w misce cukier-wodę, sos rybny, posiekane czerwone chili i sok z limonki, a następnie polej danie z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Czerwona Papryka Chili
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego