Bun Chao Gio-Kluski Wietnamskie Z Sajgonkami

Bun Chao Gio-Kluski Wietnamskie Z Sajgonkami
Przepis Bun Chao Gio-Wietnamski makaron z Sajgonkami jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 91g białka, 116g tłuszczu, oraz w sumie 2307 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $15.18 za porcję. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz mieloną paprykę, sałatę baby cos, paprykę chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chao Ga-Wietnamska Kasza Ryżowa, Wietnamskie sajgonki {A How-To}, oraz Wietnamskie Sajgonki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby namoczyć we wrzącej wodzie do miękkości.Namoczyć 20 g wermiszelu ryżowego we wrzącej wodzie do miękkości.Włóż do robota kuchennego: zmiękczony wermiszel ryżowy, zmiękczone grzyby, mielone mięso wieprzowe, czosnek, dymka, marchew, jajko, sól, pieprz i sos hoi sin i szybko zmiksuj (Nie dopóki nie będzie to pasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel RyżowyWermiszel Ryżowy
DymkaDymka
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wytnij ciasto na sajgonki (jeśli w dużych arkuszach) na kwadraty, około 10 - 15 cm z każdej strony.Dla każdego kwadratu, skręcić tak punkt jest w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na SajgonkiCiasto Na Sajgonki
3
Umieść łyżkę mieszanki tuż pod środkiem kwadratu i uformuj ją w mały kłodę (nie aż do krawędzi).Weź dolny punkt i złóż mieszaninę, chowając się po przeciwnej stronie.
4
Roll up one full roll.Złóż każdy punkt boczny na środek.Zakończ zwijanie wokół górnego punktu i przyklej do niego białko jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
5
Podgrzej olej roślinny do wysokiej temperatury, sprawdź, czy jest wystarczająco gorący, upuszczając mały kawałek ciasta-jeśli będzie bąbelkowy, jest gotowy.Sajgonki gotować w oleju na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
6
Umieść gotowane sajgonki na ręczniku kuchennym, aby osuszyć olej.Włożyć sałatę, kiełki, ogórek, posiekane zioła do dużej miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
KiełkiKiełki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Podgrzać litr wody do wrzenia.Gotować pozostały wermiszel ryżowy (zajmie tylko kilka minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel RyżowyWermiszel Ryżowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
8
Osuszyć wermiszel w durszlaku, spłukać letnią wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
9
Umieść ryżowy wermiszel na zieleni w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel RyżowyWermiszel Ryżowy
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
10
Na wierzch posypać orzeszkami ziemnymi i smażoną szalotką.Sajgonki pokroić na kawałki wielkości kęsa i umieścić na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
11
Połącz w misce cukier-wodę, sos rybny, posiekane czerwone chili i sok z limonki, a następnie polej danie z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn