Bulion warzywny jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liść laurowy, cebulkę kopru włoskiego, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, Bulion Warzywny, oraz Bulion Warzywny.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej doniczce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj pozostałe składniki i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, 5-7 minut.
3
Dodaj 4 ćwiartki wody. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, aż czas zmniejsza się o połowę, 1-1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Woda
4
Wywar przecedzić przez sito o drobnych oczkach do dużej miski; wyrzucić cząstki stałe. DO AHEAD: zapas może być wykonany 3 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ostudzić całkowicie, a następnie przykryć i schłodzić lub zamrozić do 3 miesięcy.
6
I Dwa Sposoby Korzystania Z Niego
7
Zupa Udon
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
8
Gotuj na wolnym ogniu z drobno posiekanym świeżym piernikiem i odrobiną sosu sojowego o obniżonej zawartości sodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
9
Dodaj zamrożoną kukurydzę i groszek i osuszone ugotowane udonnoodles. Gotować zupę, aż warzywa i udonare ogrzane przez.Tygodniowe Gotowane Ryby
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Kukurydza
Ryby
Groch
Zupa
10
Gotować na wolnym ogniu z filetami z białej ryby,jak halibut, i z warzywami szybkiego gotowania, takich jak pokrojone w kostkę grzyby lub rozdrobnioną kapustę, aż ryba zostanie właśnie ugotowana.kminek wśród talerzy.