Bulion Warzywny

Bulion Warzywny
Bulion warzywny jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liść laurowy, cebulkę kopru włoskiego, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, Bulion Warzywny, oraz Bulion Warzywny.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej doniczce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj pozostałe składniki i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, 5-7 minut.
3
Dodaj 4 ćwiartki wody. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, aż czas zmniejsza się o połowę, 1-1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WodaWoda
4
Wywar przecedzić przez sito o drobnych oczkach do dużej miski; wyrzucić cząstki stałe. DO AHEAD: zapas może być wykonany 3 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ostudzić całkowicie, a następnie przykryć i schłodzić lub zamrozić do 3 miesięcy.
6
I Dwa Sposoby Korzystania Z Niego
7
Zupa Udon
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
8
Gotuj na wolnym ogniu z drobno posiekanym świeżym piernikiem i odrobiną sosu sojowego o obniżonej zawartości sodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
9
Dodaj zamrożoną kukurydzę i groszek i osuszone ugotowane udonnoodles. Gotować zupę, aż warzywa i udonare ogrzane przez.Tygodniowe Gotowane Ryby
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KukurydzaKukurydza
RybyRyby
GrochGroch
ZupaZupa
10
Gotować na wolnym ogniu z filetami z białej ryby,jak halibut, i z warzywami szybkiego gotowania, takich jak pokrojone w kostkę grzyby lub rozdrobnioną kapustę, aż ryba zostanie właśnie ugotowana.kminek wśród talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
WarzywaWarzywa
RybyRyby
GrzybyGrzyby
KapustaKapusta
HalibutHalibut
StadoStado
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn