Bulion Pikantny

Bulion Pikantny
Pikantny bulion może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 27 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz dashi, mirin, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Bulion Szkocki, Bulion Grzybowy, oraz Bulion Z Indyka.

Instrukcje

1
Połącz składniki w małym rondlu; doprowadzić do powolnego gotowania na wolnym ogniu. Odstawić i pozostawić na gorąco, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Szef kuchni John poleca: chrupiący, nie oaked Sauvignon Blanc z dobrą kwasowością. Alternatywa
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
3
Nalewki: Pinot Grigio, czyli musująca Cava z Hiszpanii. Może to być również okazja, aby poszerzyć swoje horyzonty wina i spróbować Vermentino lub Verduzzo z Włoch.
Składniki, których będziesz potrzebować
VermentinoVermentino
CavaCava
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn