Bulion Kokosowy
Bulion kokosowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sok z limonki, zieloną cebulę, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tajski rosół kokosowo-warzywny, Pulpety w bulionie kokosowym, oraz Małże W Bulionie Kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj skórkę z limonki, zieloną cebulę, szalotkę i pokruszoną czerwoną paprykę i dobrze wymieszaj. Gotować 2 do 3 minut lub aż szalotki są przezroczyste, często mieszając, aby zapobiec brązowieniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Wymieszać z mlekiem kokosowym i kolejne 3 składniki. Dusić 3 do 5 minut.
Dodać kolendrę tuż przed podaniem.