Chili-Lime bulion może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście kolendry, rosół z kurczaka, Chilli jalapeño i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Udon w bulionie Chili-Limonka, Bas w paski z bulionem limonkowym, oraz Bas w paski z bulionem limonkowym.
Instrukcje
1
W 2-do 3-quart patelni, połączyć bulion, chili, posiekaną kolendrę, liść limonki i imbir. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Limonki
3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wlać bulion przez drobny sitko do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj sok z limonki, cebulę, liście kolendry i sos rybny do smaku. Chochla do misek na zupę.
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Papet del Mas Cava Brut. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.