Bulion Azjatycki

Bulion Azjatycki
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Azjatycki bulion może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.37 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz odtłuszczony bulion z kurczaka, imbir, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pierogi Z Przegrzebkami W Azjatyckim Bulionie, Makaron azjatycki w bulionie z warzywami i Tofu, oraz Parówki z azjatyckim bulionem i masłem kolendrowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2 1/2 - do 3-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić do wrzenia rosół z kurczaka, zielona cebula, imbir, czerwone chili i czosnek. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu od 15 do 20 minut. Łyżką z rowkiem wyciągnij i wyrzuć imbir i chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn