Bulgur z suszoną żurawiną

Bulgur z suszoną żurawiną
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Bulgur z suszoną żurawiną może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, Gruboziarnisty bulgur, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Farsz Bulgur z suszoną żurawiną i orzechami laskowymi, Bulgur Pilaf z migdałami i suszoną żurawiną, oraz Bulgur Pilaf W / migdały i żurawina.

Instrukcje

1
Umieścić bulgur w dużej misce; przykryć 2 szklanki wrzącej wody. Przykryć; odstawić na 30 minut lub do wchłonięcia płynu. Puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodać ogórek i pozostałe składniki; wrzucić delikatnie do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn