Bulgur z soczewicą, pietruszką i rodzynkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Bulgur z soczewicą, pietruszką i rodzynkami. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 564 kalorie, 19g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na $1.1 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz bulgur, kostkę bulionu warzywnego, soczewicę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur & Soczewica, oraz Papryka faszerowana bulgurem, orzechami i rodzynkami.
Instrukcje
W małym rondelku połączyć kostkę bulgur i bulion z 2 szklankami wody. Doprowadzić do szybkiego gotowania na wolnym ogniu, a następnie przykryć i gotować przez 15 minut, lub aż woda zostanie wchłonięta.
2 tymczasem rozgrzać olej na szerokiej patelni.
Dodaj cebulę i smażyć na średnim ogniu, aż lekko rumiane, często mieszając, o 15 protokół. Wymieszać z soczewicą i gotować tylko do ogrzania.
Połącz mieszankę bulgur i cebula-soczewica w naczyniu do serwowania i wymieszaj wszystkie pozostałe składniki.
Podawać ze słodką i białą sałatką ziemniaczaną z
Mieszane warzywa, domowy lub kupiony w sklepie hummus, oliwki utwardzone oliwą i świeży chleb pita.
Na kolejny posiłek z bliskowschodnim tematem, połącz go z bliskowschodnią posiekaną sałatką, domowym lub kupionym w sklepie hummusem, nadziewanymi liśćmi winogron i świeżym chlebem pita.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;