Bulgur, warzywa ciecierzyca i fasola Grecka Super potrawa
Bulgur, warzywa ciecierzyca i fasola Grecka Super jedzenie gulasz jest bezmleczne danie główne. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać ciecierzycę, szpinak, stock, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Gulasz z ciecierzycy z bulgurem + za ' atar, Super Food Black Bean Wegańskie Burgery, oraz Buffalo Chickpean and Bulgur Chili.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do znaku gazowego 4,. na ciężkiej patelni podgrzej połowę oleju i podsmaż cebulę i pory czosnkiem przez 5 minut.
Dodaj szpinak, aż zwiędnie (jeśli używasz mrożonych, dodaj mrożone i pozwól im trochę się stopić).
Dodaj konserwy rzeczy przyprawy pszenicy bulgur, ocet winny i bulion; dobrze wymieszać.Użyj pozostałej oliwy z oliwek, aby lekko posmarować naczynie żaroodporne.
Wlać mieszaninę do tego naczynia. Jeśli używasz trawy cytrynowej, lekko siniaki i umieścić w mieszaninie i przykryć folią,.
Piec przez 40 minut. Wyjąć i wymieszać. Jeśli nie używasz trawy cytrynowej, na tym etapie wymieszaj sok z cytryny z pilawem.
Podawać z wegańskim parmezanem posypanym wierzchem i czarnym pieprzem.