Bulgur Pilaf ze szpinakiem
Bulgur Pilaf ze szpinakiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pszenicę bulgur, oliwę z oliwek, liście szpinaku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, oraz Bulgur Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać średni garnek na średnim ogniu, 2 minuty.
Dodać olej, następnie wymieszać cebulę i czosnek. Gotować, często mieszając, aż cebula będzie przezroczysta, o 4 protokół.
Wlać bulgur i wymieszać, aby pokryć olejem.
Niech mieszanina dojść do wrzenia, następnie mieszać w szpinaku, przykryć, i zmniejszyć ogień, aby gotować. Gotować, aż cały płyn został wchłonięty i bulgur jest miękki, o 20 protokół. Doprawić solą i sokiem z cytryny.