Bulgur Pilaf z brokułami i marchewką może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 232 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brokuły, cebulę, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bulgur Pilaf z pieczoną marchewką i pasternakiem, Bulgur Pilaf Z Brokułami, oraz Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem brokułów i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu 6 do 8 godzin lub tylko do momentu, gdy bulgur będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
3
Wymieszać z brokułami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły
4
Posypać serem. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 15 minut lub aż brokuły zmiękną i ser się roztopi.