Bulgur Pilaf z brokułami i marchewką

Bulgur Pilaf z brokułami i marchewką
Bulgur Pilaf z brokułami i marchewką może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 232 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brokuły, cebulę, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bulgur Pilaf z pieczoną marchewką i pasternakiem, Bulgur Pilaf Z Brokułami, oraz Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem brokułów i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu 6 do 8 godzin lub tylko do momentu, gdy bulgur będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
3
Wymieszać z brokułami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
4
Posypać serem. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 15 minut lub aż brokuły zmiękną i ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn