Bulgur Gazpacho może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 96 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, ząbek czosnku, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, oraz Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę i 1/2 przecier pomidorowy do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Zalać bulgur i przykryć przez 20 minut. Puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
3
Pozostałe składniki połączyć i wymieszać z bulgurem. Schłodzić przez 1 godzinę przed podaniem.