Bulgoczące Azjatyckie Fondue

Bulgoczące Azjatyckie Fondue
Bulgoczące Azjatyckie Fondue to bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka krewetek, bulion Azjatycki, imbir-soja, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Fondue Azjatyckie, Bubbling Cauldron Cocktails, oraz Bulgotanie Chleba Lepkie Bułeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 5-do 6-kwartowej patelni na dużym ogniu doprowadzić 2 do 3 kwarty wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj warzywa. Gotować, aż staną się jasnozielone, 2 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3
Spuścić; zanurzyć w lodowatej wodzie do ostygnięcia; ponownie spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Opłukać ryby, przegrzebki, i krewetki; pat suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Pokrój rybę w plastry o grubości 1/4 cala, o długości około 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Pokroić przegrzebki w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
7
Krewetki przeciąć na pół wzdłuż. Ułóż ryby, przegrzebki i krewetki na płaskim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
W 3-kwartowym metalowym naczyniu lub patelni na dużym ogniu, zagotuj cały bulion Azjatycki. Jeśli używasz 2-ćwiartowej patelni do fondue, napełnij do połowy wrzącym bulionem(utrzymuj pozostały bulion na gorąco; przykryj i ustaw na najniższym ogniu w zakresie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Ustawić pojemnik na alkoholowym lub konserwowym płomieniu na paliwo stałe lub palniku elektrycznym ustawionym na dużym ogniu. Ułóż warzywa, owoce morza, sosy i ryż w pobliżu patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
AlkoholAlkohol
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Spear foods, 1 sztuka na raz, z widelcami do fondue lub cienkimi szaszłykami (metalowymi lub drewnianymi) i zanurzyć w bulionie. Gotować warzywa, aż będą gorące, i owoce morza, aż ledwo nieprzezroczyste w najgrubszej części, 30 sekund do 1 minuty. Zanurz gorące potrawy w sosach i jedz. Ponieważ ciecz odparowuje w patelni, dodaj więcej wrzącego bulionu, używając wszystkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Po spożyciu warzyw i owoców morza, kadzi pozostały bulion do misek i dodać ryż do każdej porcji. Jedz łyżkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn