Bugia, czyli ciasteczka kłamcy

Bugia, czyli ciasteczka kłamcy
Bugia, czyli ciasteczka kłamcy to Wegetariańskie przepis z 72 porcjami. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz zmielone nasiona anyżu, cukier, brandy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, oraz Elvis Cookies:" Peanut Butter " Banana Bacon Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia, solą i cukrem i odstawić. W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, wymieszać jajka, masło, sok pomarańczowy, brandy, wanilia i nasiona anyżu, aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać wszystkie suche składniki na raz i wymieszać na małej prędkości, aż ciasto czyści boki miski i przylega do łopatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ciasto wyjąć z miski na posypaną mąką deskę. Zagniatać ręcznie, aż będzie gładka. Uformuj ciasto w kulkę, lekko spłaszcz i umieść w misce. Przykryć ręcznikiem i schłodzić co najmniej 2 godziny lub do nocy, aby ciasto się zrelaksowało.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub głębokim garnku do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Tymczasem ciasto pokroić na 4 lub 6 równych kawałków. Utrzymując ciasto i powierzchnię roboczą dobrze mąką, przeprowadź ciasto przez najszersze ustawienie maszyny do makaronu 3 lub 4 razy. Następnie przejdź przez kolejno węższe ustawienia, aż ciasto będzie prawie wystarczająco cienkie, aby przejrzeć; w zależności od Maszyny do makaronu, prawdopodobnie będzie to najcieńsze ustawienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
7
Pokrój ciasto na długie paski o szerokości 3 cali, a następnie pokrój paski po przekątnej na kawałki o długości około 3 cali. Jeśli ciasto łzy, odciąć go i pracować z powrotem do ciasta. Ciasteczka zwijają się podczas smażenia, więc fantazyjne kształty nie są ważne. Gdy ciasteczka są cięte, przenieś je do arkuszy do pieczenia wyłożonych ściereczkami z mąki i przykryj ściereczkami, aby nie wyschły przed smażeniem. Smażyć partiami, obracając raz, aż nadmuchane i złociste, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
8
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Podczas gdy ciasteczka są jeszcze gorące, dobrze je odkurz cukrem pudrem. Odczekaj kilka minut, podczas gdy olej i ciepło pochłaniają i topią większość tej pierwszej powłoki. Kurz dobrze drugi raz, aż ciasteczka są dość białe. Ciasteczka będą przechowywane przez tydzień w szczelnym pojemniku. Może być konieczne ponowne odkurzenie ich cukrem przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
10
Wystarczy kilka ciastek na raz, nawet w dużym garnku, więc smażenie wymaga czasu. Najlepiej jest mieć towarzystwo w kuchni, gotowy z dużą ilością dobrej rozmowy, aby cię rozbawić. I zawsze są ciepłe ciasteczka do jedzenia po drodze w nagrodę. Można również pogłębiać ciasteczka w cukier granulowany, cukier Kryształowy, a nawet mieszankę cukru pudru i niesłodzonego kakao w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn