Buffalo Tacos
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Buffalo Tacos spróbować. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 475 kalorii, 30g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz krem, mielony kminek, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tacos Z Kurczaka Buffalo, Tacos Z Kurczaka Buffalo, oraz Tacos Z Kurczaka Buffalo.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek, i buffalo; gotować 5 minut lub aż buffalo jest zrobione, mieszając do kruszonki.
Dodać pastę pomidorową i kolejne 4 składniki (przez pieprz); dobrze wymieszać, aby połączyć. Wymieszać w 2 szklankach wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż gruby.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka około 1/4 szklanki mieszanki mięsa na każdej tortilli; top każdej tortilli z 2 łyżki posiekanego pomidora, 2 łyżki sałaty, 1 łyżka sera, 1 1/2 łyżeczki oliwek i 1 1/2 łyżeczki kwaśnej śmietany. Złóż na pół.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.