Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i jicama i arbuz Sałatka

Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i jicama i arbuz Sałatka
Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i Jicaman i arbuz sałatka może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 951 kalorii, 37g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,71 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka ancho chili w proszku, jicama, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 82 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i Jicaman i arbuz Sałatka, Buffalo Style Chicken Breasts w / Bleu Cheese Sauce, oraz Łatwa Grillowana Sałatka z kurczaka Buffalo z kremowym sosem z sera pleśniowego.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniej; upewnij się, że grill jest gotowy do gotowania na pośrednim ogniu. Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Ubij 2 łyżki proszku ancho i podgrzewaj przez 10 sekund. Wymieszać z ostrym sosem i miodem, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ostry SosOstry Sos
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wyjmij około 1/4 szklanki do dekoracji i utrzymuj obie porcje w cieple.
6
Doprawić każdą stronę piersi kurczaka po 1 łyżeczce proszku ancho, kminkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Sól I PieprzSól I Pieprz
KminekKminek
7
Mżawka olej rzepakowy po obu stronach. Grilluj skórę na średnim ogniu, odsłoniętą, aż skóra będzie ładnie zwęglona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Odwróć kurczaka, przesuwając go do pośredniego ciepła i szczotkować dobrą ilością gorącego sosu glazury. Przykryć i gotować, szczotkowanie od czasu do czasu z sosem, aż gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
9
W średniej misce wymieszać śmietanę i creme fraiche. Natkę pietruszki i ser pleśniowy wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Gdy kurczak jest gotowy, zdjąć z grilla i łyżką sosu z sera pleśniowego na każdym kawałku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Creme FraicheCreme Fraiche
Sos SerowySos Serowy
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Krem CiężkiKrem Ciężki
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
10
Skropić 1/4 szklanki zastrzeżone glazury nad i udekorować całych liści pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
GlazuraGlazura
11
Podawać z Jicamą i arbuzową sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
JicamaJicama
12
W dużej misce ubijamy soki, miód, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
13
Dodaj jicama, arbuz i mięta i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
JicamaJicama
MiętaMięta

Składniki

8warzywo (np. szpinak)sos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokruszony ser pleśniowy (polecany: Cabrales)pokruszony ser pleśniowy (polecany: Cabrales)41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOlej rzepakowyOlej rzepakowy4Piersi z kurczaka po francuskuPiersi z kurczaka po francusku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecreme fraichecreme fraiche2goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany2Spód: okruszki z herbatników grahammielony kminek (8 łyżeczek)mielony kminek (8 łyżeczek)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)2Spód: okruszki z herbatników graham1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostry sos (polecane: Frank ' s)ostry sos (polecane: Frank ' s)1jicama, pokrojona na kawałki zapałekjicama, pokrojona na kawałki zapałek41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól koszernaSól koszerna591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z limonki, plus 1 łyżeczka skórkiświeży sok z limonki, plus 1 łyżeczka skórki791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez grubsza rozdarte świeże liście miętyz grubsza rozdarte świeże liście mięty1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok pomarańczowy, plus 1 łyżeczka skórkiświeży sok pomarańczowy, plus 1 łyżeczka skórki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana natka pietruszki, plus kilka całych liści do dekoracjiposiekana natka pietruszki, plus kilka całych liści do dekoracji41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1stickmasło niesolonemasło niesolone9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwearbuz w 2-calowych kawałkacharbuz w 2-calowych kawałkach
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn