Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i jicama i arbuz Sałatka
Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i Jicaman i arbuz sałatka może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 951 kalorii, 37g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,71 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka ancho chili w proszku, jicama, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 82 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i Jicaman i arbuz Sałatka, Buffalo Style Chicken Breasts w / Bleu Cheese Sauce, oraz Łatwa Grillowana Sałatka z kurczaka Buffalo z kremowym sosem z sera pleśniowego.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniej; upewnij się, że grill jest gotowy do gotowania na pośrednim ogniu. Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
4
Ubij 2 łyżki proszku ancho i podgrzewaj przez 10 sekund. Wymieszać z ostrym sosem i miodem, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ostry Sos
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Wyjmij około 1/4 szklanki do dekoracji i utrzymuj obie porcje w cieple.
6
Doprawić każdą stronę piersi kurczaka po 1 łyżeczce proszku ancho, kminkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kurczaka
Sól I Pieprz
Kminek
7
Mżawka olej rzepakowy po obu stronach. Grilluj skórę na średnim ogniu, odsłoniętą, aż skóra będzie ładnie zwęglona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Odwróć kurczaka, przesuwając go do pośredniego ciepła i szczotkować dobrą ilością gorącego sosu glazury. Przykryć i gotować, szczotkowanie od czasu do czasu z sosem, aż gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
Cały Kurczak
SOS
9
W średniej misce wymieszać śmietanę i creme fraiche. Natkę pietruszki i ser pleśniowy wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Gdy kurczak jest gotowy, zdjąć z grilla i łyżką sosu z sera pleśniowego na każdym kawałku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Creme Fraiche
Sos Serowy
Ser Pleśniowy
Krem Ciężki
Cały Kurczak
Pietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
10
Skropić 1/4 szklanki zastrzeżone glazury nad i udekorować całych liści pietruszki.