Buffalo Chicken Sloppy Joes może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 540 kalorii, 36g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Podobne przepisy to {Zdrowszy} Buffalo Chicken Sloppy Joes for # SundaySupper, Buffalo Sloppy Joes dla dwojga, oraz Buffalo Sloppy Joes.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu i wymieszać z mielonym kurczakiem. Gotuj i mieszaj, aż kurczak będzie kruchy, równomiernie rumiany i nie będzie już różowy. Wymieszać cebulę, czosnek, sól i czarny pieprz; gotować, aż cebula zmięknie, o 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Kurczak Mielony
Oliwa Z Oliwek
Cały Kurczak
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Połącz rosół z kurczaka, Buffalo Wing sauce, ocet winny czerwony, brązowy cukier i sos Worcestershire w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
SOS Buffalo
Ocet Winny Czerwony
Rosół Z Kurczaka
Brązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do patelni z kurczakiem i dodać Neufchatel i ser Cheddar; dusić i mieszać, aż sery się stopią i wszystko jest dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Neufchatel
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Podawać na bułkach, a na wierzch polać pokruszonym serem pleśniowym.