Buffalo Chicken Dippers
Buffalo Chicken Dippers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz gorący sos, sos serowy, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Crunchy Chicken Dippers, Delicious Chicken Dippers, oraz Kurczak Kabob Dippers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szaszłyki namoczyć w wodzie 15 minut.
Heatbroiler; płaszcz brojlerów patelni z cookingspray. W misce wymieszaj skrobię kukurydzianą na 1 łyżkę sosu kokosowego, aż będzie gładka; zamieszaj w pozostałym sosie kokosowym.
Dodać kurczaka; wrzucić do herbu.Wątek kurczaka wzdłuż na szaszłyki;rezerwy pozostałą gorącą mieszaninę sosu.
Umieścić kurczaka na patelni tak szaszłyki powiesić offedge; przykryć odsłonięte patyki folią aluminiową. Broil 4 minuty. Turn chicken; brushwith pozostały sos. Broil aż chickenis gotowane przez, 4 do 5 protokół. W innej misce połącz ser pleśniowy iprasowanie.
Podawać kurczaka z paluszkami wegetariańskimi i sosem do zanurzania sera pleśniowego.