Buffalo Chicken Chowder
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Buffalo Chicken Chowder spróbować. Ten przepis służy 4. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 639 kalorii, 42g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz mąkę, sól i pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Buffalo Chicken Chowder, Zupa kukurydziana z kurczaka Buffalo z serem pleśniowym Gougères, oraz Kurczak Buffalo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym sosie na patelni na średnim ogniu, dodać cebulę, marchew i seler i gotować do miękkości, około 8-10 minut.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o minutę.
Wymieszać w mące i niech gotować przez 2-3 protokół.
Dodać bulion z kurczaka, kurczak, gorący sos i ziemniaki, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 10-15 protokół.Doprawić solą i pieprzem, wymieszać ze śmietaną i serem pleśniowym i zdjąć z ognia, gdy ser się rozpuści.