Przepis Buffalo Chicken Chili jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś filiżanki deli rotisserie kurczak, chili w proszku, Pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsze Buffalo Chicken Chili, Buffalo Chicken Chili, oraz Buffalo Chicken Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę i paprykę ugotować na oleju około 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie krucho-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem selera i sera pleśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Pleśniowy
Seler
3
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Gotować na wolnym ogniu 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu.