Buffalo Burger Polewa

Buffalo Burger Polewa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Buffalo Burger polewa spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, seler, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Burger Portobello z polewą Muffulettą, Buffalo Burger, oraz Smoky Buffalo Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubij masło i brązowy cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubić w majonezie i ostrym sosie na gładką masę. Schłodzić do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Łyżka na swoim ulubionym hamburgera; top z selerem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn