Buffalo-Blue Cheese Grillowane Hamburgery Z Kurczaka

Buffalo-Blue Cheese Grillowane Hamburgery Z Kurczaka
Buffalo-Blue Cheese grillowane hamburgery z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 29g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oryginalny sos pieprz cayenne Franka, sól, zmielony kurczak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Buffalo-Blue Cheese Grillowane Hamburgery Z Kurczaka, Buffalo Blue Cheese Chicken Burgers, oraz Burgery z kurczaka Buffalo z pikantnym serem pleśniowym seler Slaw.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. Ostrożnie szczotkuj olej na stojaku do grilla. W dużej misce, wymieszać kurczaka, sos skrzydełkowy, sól i pieprz sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Kształt mieszaniny na sześć 1/2-calowe paszteciki, każdy o średnicy 4 cali.
3
Umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 10 do 12 minut lub aż termometr włożony do środka Patty czyta 74°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Ułożyć bułki na grillu, ściąć boki. Przykryć grill; gotować 1 do 2 minut lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Sałatę i patty umieścić na dnie każdej bułki. W małej misce wymieszać sos i ser pleśniowy. Najlepsze paszteciki z mieszanką opatrunkową i szczytami bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn